Листата на БСП ще бъде готова окончателно следващата седмица

Публикувано на 28/03/2013 в 15:03

Кметът на Шейново и председател на младежката организация на БСП в Казанлък Никиолай Терзиев е втори в листата за предстоящите парламентарни избори, реши Областният съвет на партията.

В дългата листа има 20 позиции, трето, осмо, четиринайсто и двайсто място са определени за коалиционни партньори и гражданска квота. Четвърти е директорът на Бюрото по труда в Стара Загора Георги Гьоков, който получи най-много гласове на общинската партийна конференция. След него са председателят на ОбС на БСП в Павел баня Атанас Пъдев, юристката Мариана Тотева от Раднево, председателят на ОбС на БСП в Казанлък Александър Минчев, девети е икономистът Румен Димитров. На десето място е Гено Генов –зам.-председател на ОбС в Чирпан, проф. Димо Гиргинов. Следват предложените от старозагорската организация Илка Петкова, Христо Христакев, Сашко Лозанов, Биньо Желязков от Раднево, Даниела Драгийска от Чирпан, кметът на Николаево Косьо Косев и Светла Иванова от Раднево.

Окончателният вариант на листата ще бъде готов следващата седмица.

4 Responses to “Листата на БСП ще бъде готова окончателно следващата седмица”

 1. Mackenzie Swaringen казва:

  population health analytics

 2. fungo della pelle казва:

  102029 905189It is actually a good and beneficial piece of information. I

 3. diesel jeans women казва:

  diesel jeans women…

  Diesel Bootcut Jeans Women with cheap price in store make women appear better taste and charming while you dressing in. Cheap Diesel Jeans Uk Online Store Will Catch Your Eyes. go to: http://www.nostoppinnow.com/diesel-bootcut-jeans-women-c-13.html

 4. blucarpet.com казва:

  Terrific web-site loved the articles keep up the good perform


Оставете коментар

*